SAP brukar se till att de har lite större nyheter i portföljen när det drar ihop sig till SAPPHIRE Now som precis gått av stapeln in Orlando, FL i USA.

SAPStore

Jag trodde kanske det skulle vara lite mer tunnsått med kioskvältare i år, med tanke på att hela det första kvartalet har varit ett enda stort nyhetsjippo. SAP Store – en digital butik för affärsprogram och relaterade tjänster får nog ändå anses vara en lite större nyhet. Lösningen bygger på hybris Commerce, vilket borgar för en bra kundupplevelse och syftet är att kunna erbjuda just en konsumentliknande upplevelse. En förutsättning för detta sätt att sälja har varit en radikal förenkling av avtal och prisstrukturer och så ett stort fokus på säkerhet och betalningsmöjligheter. Om du vill se vad som erbjuds och dessutom få en känsla för hur hybris Commerce ser ut i verkliga livet så surfa in på www.sapstore.com och köp ditt alldeles egna exemplar av Angry Bi… SAP Mobile Documents.