Du ska välja nytt systemstöd och det finns en flora av dem där ute. Vilket system är bäst? Att ställa den frågan, är som att fråga vilken semesterresa är bäst? Svaret beror på vad är det du vill ha, vad är det du är ute efter?

Vilket systemstöd du skall välja är mer komplex än att välja semester (oftast!) men det är en liknande process. Att välja rätt kräver att du tydliggjort kravställning och att du har koll på hur marknaden ser ut avseende ekonomi- och affärssystem. Vi kan hjälpa dig på traven att få kontroll på processen.

Välkommen till vårt seminarium den 12 juni 2015!

Business meeting

Du får lära dig hur marknaden ser ut för ekonomi- och affärssystem och ta del av eventuella fallgropar och vad man ska tänka på för att lyckas med din leverans av IT-stöd. 

  • Vi går igenom de ledande ekonomi- och affärssystemen och vad som utmärker dem.
  • Vi kommer visa på skillnaderna mellan de olika systemen och vad du ska tänka på för att lyckas med en leverans av IT-stöd.
  • Vi visar på olika utgångspunkter inför uppgiften och går igenom metodik för kravställning, upphandling och införande samt avtalets betydelse för att lyckas med leveransen.

Vi har genomfört mer än 150 uppdrag inom området. Vi kan hjälpa er att minska kostnader och höja kvaliteten i era ekonomiprocesser och ekonomilösningar.

Mer information och anmälan.