Äntligen klipper vi officiellt banden och lanserar vår nya blogg – acandosap.com.

Här kommer vi att publicera tankar och åsikter om det som sker med SAP som produktleverantör och hur det påverkar oss som leverantör och självklart hur det påverkar våra kunder. Huvudfokus i bloggen kommer att ligga runt SAP’s ny lösningar, men vi vill också sprida ett intresse runt våra huvuderbjudanden kopplat till SAP. Uttrycksformen är personlig och uppdatering av nya intressanta inlägg kommer att ske kontinuerligt – det ska alltid finnas något intressant att läsa på acandosap.com!

Personligen så kommer jag att jobba med att hitta tonen i denna kommunikationsform.
Jag har aldrig bloggat eller skrivit dagbok tidigare, men nu är det dags!

Hör gärna av er med synpunkter till mig, eva.sandberg@acando.com eller
ring på 08-699 72 33.