… trots att i vet att många av våra kunder just nu sliter med att komma i badklädesform inför Beach 2015, valde vi att överraska med tårtkalas så här de sista skälvande arbetsdagarna innan det är dags att visa upp sig på stranden. För de av er som nu missar midjemåttsmålet med någon centimeter ber vi ödmjukast om ursäkt. Trevlig sommar!

Cake

 

SAP göra sin största produktlansering på årtionden i och med S/4 Hana. På Acando, en av Sveriges största SAP-partner, tror vi att den nya generationen är framtiden och satsar stort på att ta till oss tekniken och förklara fördelarna för verksamheten hos våra kunder.

Som ett led i vårt arbete kring S/4 Hana har vi nu lanserat bloggen ACANDOSAP.COM. Här vill vi dela med oss av vår kunskap och prata om resan mot framtiden i SAP. Men, också väldigt gärna skapa ett forum för diskussion.

Vi vill fira och uppmärksamma bloggen och vårt arbete med att bjuda på tårta! Bloggen står för den moderna framtiden och tårtan för traditionerna – en fin kombination tycker vi.

Hoppas att det skall smaka!