Vi har alla säkert väldigt olika sätt att hantera jobb och semester. Min hjärna brukar ha lite svårt att släppa jobbet så där i början av ledigheten för att sakta men säkert trappa ned till en nivå av total ledighet lagom tills det är dags att börja jobba igen. Det innebär att nu står jag här och försöker komma på diverse lösenord samtidigt som jag för mitt liv inte kan begripa hälften av alla saker som ligger på en gammal ToDo-lista från början av sommaren.

För att hjälpa en del av våra kunder att rivstarta efter semestern har vi bjudit in till en inspirationsdag tillsammans med SAPs Run Simple Tour nu på fredag i Göteborg. Vi passar även på att uppmärksamma att vår förvaltningsverksamhet fyller 10 år. Run Simple-bussen ur fullsmockad med spännande demos, så det kommer bli ett event man kommer minnas länge efteråt.

Acando Run Simple Tour

Om inte ett sådant här event kickar igång semesterhjärnan och får de gamla kugghjulen att snurra igen så vet jag inte riktigt vad vi skall ta oss till.

Återkommer med en rapport från SAP-bussen förutsatt att jag kommer på hur jag loggar in …