Det är inte utan anledning som jag har den gamla barnvisan om Chauffören på bussen i huvudet denna dag. Nu handlar det dock inte bara om SAP Run Simple Tour, utan vi har också genomfört en inspirerande dag tillsammans med några av våra Application Management-kunder där Kalle berättat om hur man kan organisera och strukturera vägen fram till Nirvan … eh S4HANA. Denna berättelse tål att höras många gånger då det utan tvivel är en hel del saker att ta hänsyn till när man planerar sin Roadmap till S4HANA. Att sedan låta inspirationen flöde i SAP-bussen genom info kring HANA, Simple Finance och Simple Logistics toppat med demos av Tyska Fotbollslandslagets innovativa användning av Analytics tror jag var ett bra sätt att aktivera de små grå så här i uppstartsfasen efter sommaren.

Run Simple 2

Med denna lyckade dag nu bakom oss blickar vi nu framåt mot nästa stopp för Run Simple Tour som är den 28:e augusti Stockholm.