I en tid då det är många kommunikationskanaler som kämpar om utrymmet blir det allt viktigare att använda sin sälj- och marknadsföringsbudget på ett intelligent sätt. Traditionellt sett så har många av oss prioriterat att synas och höras på träffar anordnade av SAPs användarförening (SAPSA) och på SAPs Innovation Forum. Med ökat fokus på att aktivt jobba i olika digitala kanaler så ställs vi inför att göra ett aktivt val för att hitta en mer optimerad mix av aktiviteter (vilket jag kort skrivit om tidigare). I år kommer vi därför inte ha en traditionell monter på SAPSA Impuls, men vi kommer givetvis finnas på golvet för att träffa kunder och kollegor på detta event. Istället lägger vi mer krut på våra digitala närvaro och så satsar vi helhjärtat på Innovation Forum 2016. Det viktiga för oss är att bibehålla en tät dialog med Er, så även om ni inte hittar en SAPSA-monter om ni så söker med ljus och lykta, så hoppas vi kunna kroka arm över en kopp kaffe för att diskutera utmaningar och möjligheter.

Vi är ju inte ensamma om att jobba med en digital agenda och sedan försöka anpassa många av våra traditionella aktiviteter till att passa in i vår ”nya verklighet”, så kanske är detta en utmaning ni känner igen er i?