Vet inte hur ni känner det, men jag är redo att lägga 2015 till handlingarna. Jag vet att det är två veckor kvar på 2015, men när jag väl går på julledighet så innebär det att jag stänger böckerna för detta år. Och vilket år det har varit!

 

Tänkte dela med mig av mina tre så kallade Defining Moments under 2015:

Den saknade pusselbiten

I samband med FKOM i Barcelona kom så den förlösande pusselbiten S4HANA som gjorde att Realtidsplattformar och UX-paradigm helt plötsligt hängde ihop lite bättre. Under året som gått har vi upplevt en ketchup-effekt med mängder av aktiviteter för att lyfta oss själva och våra kunder mot en högra grad av förståelse kring ”det nya SAP”.

Vår egna Digitala Transformation

2015 var också året då den här bloggen såg dagens ljus. Den har fungerat som en nödventil för mig personligen för att kunna få ge uttryck åt tankar och idéer och samtidigt har vi kunna sprida mycket av det vi gör inom S4HANA Roadmap via denna kanal. Nästa år är tanken att fortsätta utveckla vår digitala närvaro, och få med fler personer som engagerar sig i detta sätt att kommunicera.

Guld på upploppet

2015 blev ett utmanande år i våra relationer till SAP. Vi inledde lite knackigt, men lyckades förmedla vårt budskap om vart vi är på väg, och samarbetet kom att tightas upp väsentligt. Nu på upploppet har vi gjort stora certifieringsinsatser som i kombination med några landade licensaffärer gjort att vi numera klassas som guldpartner till SAP. Med den stämpeln på Acando ser jag fram emot ett riktigt spännande 2016.

Härmed lämnar jag över stafettpinnen till min kollega Kalle Bergström.

Hoppas ni får en avkopplande ledighet med god mat, humlestinn hantverksöl och harmoniska barn!

/Fredric