Precis hemkommen från Acandos årliga Julkonsert tillsammans med kunder i Jakobs kyrka .

Det är vilsamt och avkopplande att lyssna på skönsång.

En uppsummering av bloggåret 2015 är temat. Första året med bloggen har varit spännande på olika sätt. Ny uttrycksform, bred spridning och intressanta ämnen. Många kunder, medarbetare och branschkollegor följer oss och återkopplingen har varit mycket positiv.

Vid sidan om bloggandet har vi på Acando lagt stor kraft på att lära oss det NYA. Allt sedan smyglanseringen av S/4HANA på FKOM i Barcelona i januari 2015 toppat med det den officiella lanseringen i början av februari, så har vi jobbat med vårt kollektiva kompetenslyft. Vi har haft studiecirklar, brown bag lunches, pluggat på OpenSAP, MOOC, Learning Hub och certifierat oss. Ritat på Whiteboard, missionerat hos kunder, offererat, levererat etc…

Nu ser vi fram emot ett nytt spännnade år. Mitt år kommer att avslutas på allra bästa sätt – med ett besök på HANA på Maui.

HANA2

I väntan på Kalle Anka kan ni titta på denna summering av bloggåret 2015.Väl mött igen 2016!