Nästan på dagen för ett år sedan satt jag på FKOM och lyssnade på när SAPs Europachef Franck Cohen lanserade S/4 HANA för en lite större publik. Nästa vecka är det dags igen för detta årligen återkommande event.

FKOM står för Field Kick-Off Meeting och är ett forum för SAPs egen säljkår och partners att samlas kring säljstratregier inför det nya verksamhetsåret. Syftet är att tydliggöra mål och förväntningar från SAPs ledning ur ett produkt- och säljperspektiv. Kanske mest av allt är det ett fantastiskt tillfälle att få direktaccess till nyckelpersoner inom SAP och att få fysiskt träffa några av dem som man jobbar med nästan dagligen på distans.

Jag förväntar mig att man kommer lyfta fram SAP S/4 HANA Enterprise Management i rampljuset och tydliggöra den framtida inriktningen, och samtidigt ser jag från agendan att det kommer pratas väldigt mycket om Digital Transformation och olika Moln-aspekter. Hur som helst så blir det garanterat två intensiva och fullspäckade dagar som jag kommer reflektera vidare över här på bloggen.

En kort återblick till intrycken från förra FKOM

FKOM