Början på detta år har inneburit mycket nytt.Något som varit utmanade för oss som håller på med SAP inom Acando.

Jag hade önskat att jag hade kunnat skriva mer om allt spännande som händer i denna föränderliga värld, men vecka 11 kommer i alla fall min och Kalle Bergströms artikel om Solution Manager 7.2 att komma ut i SAPSA nytt! Vad mer kan vi skapa som ett team?SolMan_SAPSA

Som sagt så hade jag en högre ambition än vad jag mäktar med att leverera. Det blir gärna så när det ligger mycket i “pipen”!

Jag har lärt mig att det finns mycket spännande att göra och jag är tacksam över att ha Kalle som min mentor!
Önskar att fler fick chansen att jobba med Kalle och Fredric som driver det som kallas SAP Innovation Services inom Acando 🙂

Glöm nu inte att läsa artikeln när den kommer om två veckor.

/Mike