Inför SAP Innovation Forum kommer vi publicera ett antal kortare blogginlägg hos SAP, och jag kan redan nu avslöja att mitt bidrag återigen handlar om Sense of Urgency, dvs min fasta övertygelse att vi inte har vare sig råd eller tid att ignorera den pågående digitaliseringen och dess effekter. Ibland känner jag att jag upprepar mitt mantra med en drucken papegojas envishet, vilket går emot min natur. Jag lever nämligen efter den enkla devisen att jag bara tjatar på småbarn och fyllon. I vanliga fall handlar det om att jag inte jagar vuxna människor som inte levererar, men i ljuset av detta års stora utmaning är jag beredd att delvis ompröva min ståndpunkt.

Årets största utmaning står sig nämligen oförändrad!

Vi måste alla hjälpas åt i uppdraget att vända våra kunders instinktiva defensiva hållning till förändring. När vi lägger 2016 till handlingarna måste vi kunna konstatera att vi lyckades vända den ack så vanligt förekommande frågan

Hur länge kan vi vänta?

till den mer framåtlutade och offensiva frågan

När kan vi börja?

Ett misslyckande i det avseendet kan få förödande konsekvenser.

Nästa vecka kommer ett lite längre inlägg kring varför det är så viktigt att sätta sig ned med alla de digitala pusselbitar som nu ligger framför oss för att om möjligt undvika ett synnerligen brutalt digitalt uppvaknande. Missa nu för allt i världen inte detta, och har du inte signat upp dig för SAP Innovation Forum ännu, så gör det!

Vi satsat hårt på det digitala omslagspappret inför SAP Innovation Forum. Hjälp oss och vinn familjens nya favoritleksak en Hoverboard. Var med i tävlingen genom att dela detta och kommande relaterade inlägg med hashtagen #ACANDOIF16

Vi kommer dra en vinnare bland de som aktivt bidrar med att sprida vårt budskap.