Om ni trodde att denna blogg hade somnat in helt så har ni fel. Vi tog en liten paus i samband med att vi påbörjade arbetet med att bygga om Acandos skyltfönster mot omvärlden. Under nästa år lanseras en helt ny webb som bättre kommer spegla vad vi som företag står för och kan bidra med. Den här bloggen kommer dock kvarstå som en slags ventil för allt det där lite mindre strukturerade och oorganiserade som vissa av oss måste få utlopp för.

Samtidigt undrar ni kanske också varför ni inte kunde hitta oss på SAPSA i år heller? Precis som under förra året så valde vi att fokusera på SAP Innovation Forum, och vi har nu börjat planera för detta event inför 2017. Vi har begränsat med tid att jobba med externa event och har valt att vara väldigt selektiva med vad vi lägger vår energi på för att säkra att vi får så hög kvalitet som möjligt. Vissa saker får då stryka på foten. I år valde vi att komma till Logistik och Transportmässan i Göteborg och prata om avdramatisering av Sakernas Internet, vilket ni kommer kunna läsa mer om här inom kort. Vi har också valt att lägga vår energi på att jobba med ett antal stora kundcase inom S/4 HANA, där vi nu är i uppstarten av ett otroligt spännande projekt på den nya releasen 1610.

Grupperingen SAP Innovation Services har också ökat i omfång och aktivitet, och nu driver vi mycket av vår interna ”enablement” inom SAPs nya innovationsplattform samtidigt som vi tar ett större ansvar för hur vi tar våra kunskaper ut till marknaden. Så räkna med att det kommer fyllas på med högt och lågt i den här kanalen kring Innovation på SAPs plattform, och om du inte redan prenumererar på uppdateringarna så passa på att göra det.