När kollegor går förbi det konferensrums som vi huserar i så tenderar de att stanna till med nyfikna blickar och höjda ögonbryn. Det kan säkert se lite kaotiskt ut för den oinvigde, men vi som är mitt uppe i att bygga vår ”eye catcher” inför SAP Innovation Forum har full koll … typ.

Jag är lyckligt ovetandes om allt det tekniska som skall på plats i bakgrunden, och fokuserar mer på Story Telling och hur vi kan ta avstamp i den teknik vi kommer visa på eventet för att lyfta diskussionen kring vad man kan åstadkomma när prylarna är på plats. Vår tekniska arkitekt såg dock rätt nöjd ut när han konstaterade att vi köpt in en 3D-skrivare som levereras i atomer. Det innebär att han fick användning för en stor del av sin verktygsarsenal hemma i garaget, och det gillar han. Skrivaren är nu monterad och kommunicerar med våra SAP-miljöer via en Astrobox. Tesselsensorerna blinkar och blippar. LEGO:t är färdigbyggt. Våra kollegor i Finland ligger steget före och har redan börjat printa reservdelar på sin skrivare och jobbar nu med integrationen över SAP Cloud Platform så att vi kan integrera och automatisera flödet inom Preventive Maintenance.

Magkänslan är att det här kommer bli riktigt kul att visa upp den 15 mars.

Som en liten teaser släpper vi en liten Behind the Scenes-video som på 30 sekunder visar lite av hantverket bakom det vi kommer visa på SAP Innovation Forum.

Tänk på att den 15 mars inte är så långt borta som man kan tro. Det är hög tid att anmäla er om ni inte redan gjort det.