Efter en kort inledande morgonbön till demogudarna och till de skyddshelgon som vakar över LEGO, Tessel, SAP och vår 3D-printer är vi nu så redo som någon kan vara. När dörrarna öppnar och publiken väller in som ett gäng glada pensionärer på Macy’s mellandagsrea står vi redo i montern med såväl nyttigt som onyttigt godis, en hel hög med teknikskrot och en stor dos entusiasm inför dagen som kommer.

Förutom att få lyssna på Nell Watson från Singularity University som jag sett fram emot länge så är det mötet med alla er event-deltagare som kittlar allra mest. Jag vill inget hellre än att lyssna på era berättelser kring er digitala omställning och er syn på sakernas internet.

Vi står precis vid ingången till den stora föreläsningssalen så ni kan inte missa oss. Skulle ni ha irrat in er längre in i lokalerna och för tillfället ha tappat bäringen så lyssna efter knattret från en 3D-skrivare eller följ helt enkelt bara de förföriska ångorna från smält plast från densamma.

Skulle ni alla dessa livlinor till trots upptäcka att ni gått bort er fullständigt och känner paniken växa fram så registrera ett Brello-möte så kommer vi till undsättning.

Ha en bra dag på SAP Innovation Forum!