Om du inte haft möjlighet att deltaga på våra seminarier i Västerås eller Göteborg på temat Redo för S/4HANA så har du nu chansen att lyssna på några av våra talare på SAPSA IMPULS i Stockholm den 5-6 november. Åsa Klerestam tar er vidare på BAE System-resan tillsammans med kundens projektledare. De kommer tillsammans beskriva upploppet in mot målet och hur man resonerar framåt nu när den nya digitala plattformen börjar komma på plats.

Fredrik Frippe Johannessen kommer prata om sin hjärtefråga UX och kopplat till hans föredrag fyller vi vår monter med lite gamification a la Microsoft HoloLens. Kom gärna förbi och prova att plocka produkter från lagret med hjälp av augmented reality.

Nadira och Jerry kommer prata om Robot Process Automation, eller som vi gillar att uttycka det ”är det inte dags att anställa en digital medarbetare som aldrig gör fel?”

Jag hoppas att ni kommer lägga märke till vår stora guldsponsor-monter som kommer vara fylld av en massa spännande saker. Kom gärna förbi och prata med oss om allt som rör SAP.