Det nya året har inletts i rasande fart på alla fronter utom en – missionerandet. Jag har rivstartat på gymmet tillsammans med en stor men snabbt avklingande skara knubbisar som alla fångade sin spegelbild under nyårshelgen och unisont tänkte ”åhh men herregud hur gick det här till”. Jag har även dragit igång långt fler projekt än jag kommer orka fullfölja och det kommer säkert sluta med att vissa saker inte blir gjorda … i år heller!

En av de saker som jag tycker är allra roligast har jag dock inte riktigt kommit i mål med ännu, och det är det här med att kliva upp på en scen och missionera. Att stå och prata inför publik om vägen till SAP S/4HANA är något så vansinnigt roligt att jag precis som den gode Gert Fylking utropar ett ”ÄNTLIGEN!” nu när det till sist är klart att vi kör ett event i Malmö den 19 mars på just det temat.

Jag kommer inleda med att sätta själva kontexten genom ”alla vägar bär till SAP S/4HANA” som ett slags förband till huvudnumret som handlar om våra erfarenheter från ett konverteringsprojekt för en av våra kunder. SAP kommer berätta lite om vilka möjligheter som öppnas upp med den nya plattformen för innovation och vi avslutar morgonen med insikter och erfarenheter från att utnyttja UX som en motor för ökad produktivitet.

Den röda tråden under seminariet är givetvis relaterad till SAPs nya plattform och de möjligheter som den erbjuder, men ännu viktigare tycker jag är en andra röd tråd som stavas ”passion”. Alla vi som kommer tala på detta event står på scen för att vi älskar att prata om våra respektive områden. Det är ingen slump att det är just vi som står för snacket.

Detta blir som sagt det första tillfället för året att få prata om SAP S/4HANA, men med tanke på hur marknaden för nästa generations ERP har börjat röra på sig förmodar jag att det kommer ges många fler tillfällen under året.